|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
TurkaRO |
İletim - 09/01/2006 : 06:49:07 Arkadaşlar Ragnarok Online TurkaRO private servers açıldı 2500 oyuncu kapasitemiz var 7/24 online server 0 lag max. Level : 255 max. Stats : 120 Genel Olarak Türk oyuncular var bunun yanı sıra Canada, Brasil,Germany gibi ülkelerden oyuncularımız mevcut.. SWsoft Hosting firmasıyla 3 yıllık bi anlaşma yaptık sistemimiz 100 Mbit avrupa çıkışlı olup 2 GM Ram 200 GB HDD gibi yüksek performas özelliklere sahiptir. Denemek isterseniz: www.turkaro.4t.com msn: emree86@gmail.com TurkaRO yu seçtiğiniz için Teşekkürü bir Borç biliriz..
TurkaRO |
İletim - 10/01/2006 : 05:42:30 alıntı: ürperti tarafından yazılan:
otunun tam sürümünü nerden indirebiliiriz
Dostum Tam sürümü bu linkten indirebilirsin: http://ragnarok.e-kolay.net/complete_client/euRO_Rebirth_CompleteClient.exe
Bunu indirdikten sonra TurkaRO yu download etmen gerekir www.turkaro.4t.com Sorcağın başka bişey olursa msn : emree86@gmail.com |
ürperti |
İletim - 09/01/2006 : 23:56:35 otunun tam sürümünü nerden indirebiliiriz |
RoM3o |
İletim - 09/01/2006 : 07:07:41 Hmm Ben bu filmi görmüştüm sankii :D
Ama genede belirtiyim gerçekten 0 lag ayrıca 7/24 olmasıda iyi Ayrıca hititRO nun pabucunu dama atacak cinsten |
|
|
|