Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
K O N U ı N C E L E M E
heser
İletim - 03/06/2005 : 15:25:22 merhaba arkadaşlar. size bir sorum var. nba live 2005 oynamaktayım ama slam dunk yarışmalarında topu atıp alley-oop yapamıyorum. hatta yapamıyorum değil topu atamıyorum. topu atma tuşlarını yazarmısınız.
3 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada)
dunky
İletim - 06/06/2005 : 12:56:46 Oyunun default tuşlarını (yani KEYBOARD) kullanıyorsan, ordaki kullanmadığın bîr tuşu değiştirip SAVE AS'e tıkla. (tuşları değiştirirken QUICKPLAY TUŞLARINI yukardan aşağıya 7, 8, 9 ve 4 yap!!!!!!!!!!!!!)Bir isim gir. (mesela NBA olsun) sonra BELGELERİM/NBA LIVE 2005/configs/NBA (senin yazdığın isme göre değişir) tıkla.Açmazsa Birlikte açtan Wordpad MFC Uygulaması ile aç. En aşağı satıra gelip ENTER'a bas ve bunları yaz;
Önemli Not : Eğer NUMPAD tarafındaki rakamlardan 3 ve 6'yı kullanıyorsan onları değiştir. Yazdıktan sonra kaydet ve oyunu aç.
dark_knight
İletim - 03/06/2005 : 21:02:20 Bunu iki yolla yapabilirsin. 1- Oyun dosyalarında bir sürü ayarla uğraşıp klavyeden de alley-oop atılıyor. Ancak zaman kaybı ve hareketler de kısıtlı. 2- Hiç uğraşma. Analog Gamepad al
R_Van Der VAARTTT
İletim - 03/06/2005 : 19:39:24 Ben GamePad almanı öneririm.GamePad ile sağ analoğu çeşitli yerlere oynatınca alley oop atabilirsin.