|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
guraktan |
İletim - 02/04/2005 : 02:15:45 Dynasy mod ile normal sezonun arasındaki fark nedir? Ayrıca 3lük yarışmasında atışlar boşa gidiyor, bunun için ne yapmalıyım? Son olarak oynadığımız maçlarda puanlar kazanıyoruz, bunlarla forma gibi şeyler alınabiliyormuş, bunu nasıl yapacam? |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
gs_esat |
İletim - 27/08/2005 : 10:54:57 oralara sadece emekli olan sporcular girebilir yani dynasty mode oynaman gerekiyo. yaşı geçn oyuncular kendiliğinden bırakıyo.sonra mail. kutuna bi mesaj geliyor.ona yes filan de numara seç forma k,endiliğinden gider. |
toko |
İletim - 21/05/2005 : 18:13:22 Sevdiğin oyuncuların formasını koyamıyosun.Eğer dynasy modda ilerlersen ve yıldız oyuncunda emekli olduysa onun formasını koyabiliyosun.Zaten sana e-maille geliyor.İstediğin yere koyabilirsin. |
Dodo |
İletim - 24/04/2005 : 12:12:59 Açılmadığına eminim. Daha basitçe anlatırsak. Ödüllerin olduğu bölümde sağda forma koymaya yarayan boş kutucuklar. Sevdiğin oyuncuların formalarını koyabiliyorsun ama nasıl? |
Perseus |
İletim - 07/04/2005 : 17:18:29 şifreyle hepsi açılıyor.şifreyi doğru yere yazdığına dikkat et. |
Dodo |
İletim - 05/04/2005 : 17:06:08 Peki "My NBA Live" bölümünden {sanırım} "Hall of Fame"e girdiğimizde sağ tarafta forma koymak için boş yerler var. Onları nasıl açıcağım ve ne işe yarıyorlar? (Şifreyle açılmıyorlar). |
|
|
|