|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
guraktan |
İletim - 01/03/2005 : 01:27:14 Sizce NBA de maçı kurtarmayı sağlayan, oradaki oyuncunun iyi olmaması sonucu çok zorlanacağınız en kiritik mevki nedir? Bence oyun kurucu çok önemli, buradaki oyuncu iyi olmazsa maçlarda çok zorlanıyorum. |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
oğulkan |
İletim - 10/10/2005 : 15:03:54 bence guard-pivot |
R_Van Der VAARTTT |
İletim - 04/09/2005 : 13:44:25 Bence kesinlikle guard mesela Murathanoğlu'nun bir lafı vardır "Kidd oduna bile sayı attırır" yani bir guard çevresindekileri de bir iki basamak yukarı çıkartır. |
Tony_P@rker |
İletim - 27/08/2005 : 12:55:45 Ya hocam ozmn guard çıksın tek başına maçı oynasın senin dediin bu anlama geliyor tamam bncede guard en onemli ama forvet ve pivot a boş dersen sen basketten çakmıon demektir sen spurs-detroit serisinin son maçını izlemedin heralde maçı duncun ve ginobili sayasinde kazandılar (birisi pivot birisi forvet)onu geçelim robert horry tarafından 2 maç kazandılar o da forvet... |
gs_esat |
İletim - 27/08/2005 : 10:47:18 tabikide guardır.bir takımda guard ne kadar iyi oynar ne kadar oyunu iyi yönetirse rtakım o kadar iyi oynr . bu hep böyledir pivot forward filan boş iş |
Tony_P@rker |
İletim - 26/08/2005 : 23:15:06 alıntı: dwarf-old tarafından yazılan:
tabiki guard bunu şöyle düşünellim.Bir pivotun yerine her fizikli adam geçer ama guard için fizik ve daha başka şeyler lazım!!Bir pivot veya diğer mevkilerde ki aksaklıkda guarddaki kadar belli olmaz!!Oyunda geleceği gören guardlardır!Diğerleri genellikle pas bekler!!Bende eski bir guard ım ama okul takımını bıraktım!
Yani sana gore shaq ın yerine herkes geçebilir mi??Güldürme beni herkes pivot oynayamaz.. Diğerleri pas bekler diosun pas bekleyen adamı sahaya bile almazlar |
|
|
|