AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor Oyunları
 NBA ve Diğer Basketbol Oyunları
 NBA 2005 Alley-Hoopları

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
VinceCarter İletim - 08/02/2005 : 10:09:17
NBA 2005'e başlarken bir video var. Ordakiler ayağıyla alley-hoop yapıyor onun tuşu nedir
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
dunky İletim - 08/04/2005 : 21:55:44
VinceCarter kardeşim 360'dan kolay ne var! DUNK CONTEST'TE PAS tuşuna bas. adam daha kalkmadan ok tuşları ile sırasıyla YUKARI-SOL-AŞAĞI-SAĞ bas. adam kalkınca da yine aynısı ama bu sefer normal maçlarda kullandığın topu sürerken bacak arasından geçirme yani Crossover tuşuna basılı tutarak YUKARI-SOL-AŞAĞI-SAĞ tuşlarına bas ve bırak. 360 smacı bastın bile!! Ha bu arada yazdığım gibi PAS TUŞU ile kalkıp basarsan adam 360 BACAK ARASI basar!!!!
dunky İletim - 08/04/2005 : 21:49:29
NBA LIVE 2005'de bilgisayarlarında analoglu joystick bulunanlar çok şanslı. Mesela ben! Joystick de 540 DUNK ve 720 DUNK yapabiliyorum(PC'de de yapılabiliyor ama el çabukluğunun alası lazım!!!). Şöyle yani:

720 dunk : R1 ve REBOUND/BLOCK tuşuna basın. Hıphızlı bir şekilde de SOL ANALOG TUŞUNU 720 DERECE (yani iki kez tam tur döndürün) döndürüp ŞUT tuşuna basın. Ama ŞUT tuşunu biraz uzun tutmanız gerekiyor iyi eğlenceler!!!!!!!!!!
van nistelrooy İletim - 13/03/2005 : 14:05:14
evet bencede uzatmanın geregi yokk
NoD0ubT İletim - 13/03/2005 : 11:18:27
Bu konu kaçıncı defadır tartışılıyor, ben sayamadım. Eski forumları karıştırırsanız hepsi yazıyor!
Evil İletim - 08/03/2005 : 16:29:19
ama PC de alley-hoop yapılmıyor tuşunu koymamışlar

0.02 Snitz Forums 2000