|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
sedal |
İletim - 03/01/2004 : 11:26:06 nba2004'de nasıl oyuncu transfer ediliyo.lütfen yazın |
3 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
emraska |
İletim - 05/01/2004 : 20:19:54 Elbetteki overall önemli olan ama aşşaı yukarı aynı ortalamaya sahip oyuncular arasında karar verirken talebe bakmakta fayda var çünkü karşı takımın da belli mevkilerde eksikleri oluyor ve buna göre istek oranı değişiyor adamların ihtiyacı bir oyuncuyu önerirsen kabul ederken aynı ortalamalı ihtiyacı olmayan bir adamı önerirsen kabul etmeyebilir yani etkisi var. |
mertdeniz |
İletim - 03/01/2004 : 23:19:57 onla alakası var mı?yani talebe göre mi adam trade ediliyo yoksa overall a göremi? |
emraska |
İletim - 03/01/2004 : 18:56:07 Üyeliğini kilitlemişler ama biz yine de yazalım bişekilde girer bakarsın heralde NBA de transfer bizim bildiğimizden biraz farklı sezon içinde oyuncuları trade edebiliyorsun yani diğer bir takımın oyuncusuyla takas ediyorsun.Tabi burda oyuncuların değerleri takımların senin önerdiğin oyuncuya olan ihtiyacları veya talepleri(oyuncunun yanında interest diye yazan yer) önemli.Bunun dışında eğer karşı takımın Roster Space inde yer varsa(yani kadrosu tam dolu değilse)değerli bir oyuncu almak isterken karşı takıma 2 oyuncu verebilirsin bunun dışında draft hakkını vererek de takas yapabilirsin.Bir de kontratı bitecek oyuncuları takip ederek takımlarıyla anlaşamadıkları zaman Free Agent listesinden onları takımına katabilirsin. İyi oyunlar |
|
|
|