AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektirmeyen Online Oyunlar Genel
 Viridian Room(2.odamız:))

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
Lightning İletim - 29/03/2005 : 23:29:44
Ewt millet, kafayı yemek isteyenler:
http://www.fasco-csc.com/works/viridian/index_e.php
adresine ilk oyundan daha zor we daha güzel. Sonu biraz komik geldi bana(biralı iskelet). Çook zorlanan olursa sölesin, çözümünü yazabilirim. Kolay gelsin. Farewell..
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
metallic_white İletim - 07/04/2005 : 00:09:53
Hallettim sağol..
Lightning İletim - 06/04/2005 : 21:47:33
War orda kart yaw, kulpsuz mawi kapının solundaki duwara dönün, orda kafayı yukarı kaldırın. lambanın gri koruması warya, onun üstünde sol tarafında kart war. böle tawanla aynı renkte, kırmızı. dier yerlere dönükken bakarsanız o kart gözükmicektir. hade kolay gessin, bitirin şunu da bi tane daha war. Farewell..
metallic_white İletim - 06/04/2005 : 20:46:25
Abi sağol varol fakat aynı sorunla karşılaştım... Bulamadığım o tek kart (2 rakamı) şu lambanın üzerindeymiş.. Hayal meyal görünüyor diyorsun ama ne kart var; ne birşey... İyice inceledim ama yok abi göz var nizam var hehe fakat kart yok !!!!! Nolur biraz daha detaylı yardım..
zeggy_557 İletim - 06/04/2005 : 19:56:54
Hocam herşey tamam da, o lambanın üstünde dediğin kağıt parçasını bulamıyorum?!
Lightning İletim - 03/04/2005 : 21:15:42
Tamam millet, yeterince zaman geçti, tam çözüm yazabiliriz:D
Başlıozz: yandaki kırmızı zımbırtıya bakın(ayakkabılık gibi olan şey), terlikleri kaldırıp ilk kartı alın. terlikleri yerine koyup yer we rafın birleşme noktasına tıklayın, çerçeve çıkıo. soldaki yastıkları kaldırın we 2.kart. yerdeki kırmızı örtüyü açın, altındaki iskeletin ellerine bakın. sağ elde hap kutusu(içinde harflerle ilgili bişi war), sol elde anahtar war(anahtarı almak için bi kaç kez tıklayın o düşüo). sonra katlı duran kırmızı örtüyü de alın. öndeki gri dolaba bakın. alt kapakta sarı bi kitap war(içinde de resimler war ama bi işe yaramıo, olsun alın genede). en üst rafa tıklayın, solda we sağda tütsü we bi kart daha war.sola dönün(boş duwara bakıoz) kafayı kaldırıp lambaya bakın. lambanın üstünde bi kart gözüküo hayal meyal. bi tane de duwardaki şeritte. sola
dönün we buz dolabına bakın. içindeki balığın altında başka bi kart war. bi de bira war. birayı ellemeyin, sonra alcaz. yanda bi çöp kutusu war, içinde siyah saç war, alın we inventory menuden bi inceleyin. tekrar çöpe tıklayınca kaldırıyoruz we altında çakmak war. saçı inceleyin yeniden,
çakmağı işaretleyin we saçı yakın. bayaa bi tıklayın(altta yazı çıkana kadar), ilaç kutusunun içindeki harflerle ilgili bi harita war. şimdi 2 boş slot kalmış olmalı. kırmızı örtüye bakın we sağ üst bölümüne bikaç kez tıkayın. yırtılacak we içinden yeşil bi zar kartı çıkıcak(zar kartı ne die sormayın, aklıma başka bi kelime gelmedi. görünce anlarsınız:)) dolabın 2. rafındaki kırmızı kitabı alın we anahtarla kilidini açın. sonuna kadar gidin we cd yi alın(sonna kutuya takın tabe). şimdi soul
box'ı yapçaz. o yeşil zar kartı(ehe)na, elimizdeki çince figürleri yerleştircez. sıralaması o yakınca çıkan kağıtta we kutudaki tabloda. belirtilen numara sıralarını kullanın, bayaa kolay bişi. soul box
tamamlanınca, iskeletin yanına inin we ayaklarındaki kilide bakın. şifresi adamın günlüğünde yazıo(kırmızı kitap). bisikletini çaldırıdıı günün tarihi şifre. yada şöle dielim, (yazılı sayfalardan) sondan 3. sayfanın tarihi. önce ay sonra gün olarak girin we kilit açılacak. dolaptan birayı alın.zilin olduğu rafa gelin we tütsüyü, birayı, çerçeweyi we cd kutusunu koyun. çakmağı tıklayıp tüstüyü yakın (dikkat; bira soğuk olmalı). herşey tamamsa zili çaldıınızda iskeletin kalkması lazım.olmazsa (gereksiz bişiler war derse) çerçeveyi kaldırın. tekrar deneyin we mutlu(bizim için yane, geçmiş olsun maksadında:)) son.. Farewell..

0.05 Snitz Forums 2000