AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektirmeyen Online Oyunlar Genel
 world-of-war Klanların savaşı devam ediyor

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
HASSOOO İletim - 10/02/2005 : 23:24:25
2 ay boyunca RAF nation'u ile beraber RAF AND GONDOR adıyla oynadıktan sonra yeni set'te artık yine tek başımıza oynuyoruz. Nation'un adı G O N D O R [LoTR] şifre ise: gondor

Maalesef geçen set'te LoR'u dağıtmamıza ve DaB'ı top 10'dan uzaklaştırmamıza rağmen bu set yenildik :( Ve genel sıralamada 12. olduk (geçen set 4.'ydük) DaB karşımıza çıkamadı ve saklandılar. Ufak ufak nation'lar kurmuşlar farklı adlarda ve o şekilde saldırdılar. LoR'la olan savaşımız bu set de devam etti ve hem LoR hem de biz hiç bir şey kazanmadık (düşük networth'ten başka, yani oyun puanı) Sonunda barış sağlandı.

Bir başka husus, RAF'tan ayrılmamız. Artık GONDOR tek başına devam edecek. Fakat bir klan oluşturduk, dikkat edin, nation değil, klan. RAF-GONDOR-USSR nationları bu klana üyeler ve böylece klan olarak oyunda 3 tane nation'ımız var. Bizden başka klan yok, yani her nation tek başına oynuyor. Sadece aliiance'lar var, yani ittifaklar ama onlar da fazla uzun süreli olmadığı gibi müttefikler de birbirlerine saldırabiliyorlar. Mesela geçen set LoR'a saldıran 6 nation'un 3'ü eski LoR müttefikleriydi ve 1 müttefik de LoR'a yardım etmeden savaşı sadece seyretti.

Yeni set 12 şubat gibi başlar, herkesi bekliyorum.

Yeterli Türk sayısına ulaşırsak klan'a bir de Türk nation'u ekleriz ;)

msn adresim: a b d u l 1 9 8 6 @ h o t m a i l . c o m

ayrıca bize nation forumumuzdan da ulaşabilirsiniz:

http://s8.invisionfree.com/rafandgondor
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
By prince İletim - 07/03/2005 : 16:15:29
Bombula tebrik ederim.Bizim nation'a girmişsin.(Ama tabi kötü bir zamanda)Çünkü savaşa girdik.Askeri üretime hemen başla.Bide anlamadığım halde SRS(Hassoo) oyundan ayrılmış niye yaptı bilmiyom.Bizim clana bir sürü SRS girmiş isimleri farklı.SRS'lerden biri yeni bir nation kuracam gibisinden bir şey diyodu galiba.Anlamadım gitti.Lor'dan bir pislik bana 5 kere saldırmış 4'ünü kaanmış.Bizim nation çok kötü durumda.En iyi oyuncularımız gitmişler.
bombula İletim - 07/03/2005 : 01:18:27

Nation Ministry

You have guide mode enabled!
WARNING: You are not a member of any nation. This gives a severe disadvantage in the game!
You have joined a nation
[Display List of Nations]
[Your Nation] [Leave Your Current Nation]

Lem burdan sonra bişi olmuyo...netcez başka??
benim nick bombula oldu artıkın...

By prince İletim - 06/03/2005 : 10:31:35
İstersen ben anlatayım.Siteye üye olduğun zaman play'den vindication'a gireceksin.Ordan hemen ministry'e gir.Ordan bizim nation'ı bul(Gondor[LoTR])Şifre gondor.Ondan sonra artık bizlensin.Tabi kendine bir de strateji belirlemen lazım.(Tabii ben belirlemediğim için atılırım diye çok korktum.Allah'tan atmadı.)Sonra taktiğe göre hareket edeceksin.Gelişme döneminde sakın turn'ın 200'ü geçmesin.Bu sana bir süre koruma sağlar.Kimse sana saldıramaz.Benim durumumda çok iyi değil.Bi ara networth'um 300.000'i buluyodu sonra çok güçlü biri geldi saldırdı.Baya bi geriledim.Ama şimdi yine aynı yere geldim.
bombula İletim - 05/03/2005 : 10:57:09
Lem hasoo bi anlatmadınız şu olayı bana ya.........
Bende gettim üye oldum forumlarına eğer burda anlatılamıyorsa orda yaz bare..Ordaki nick Seth
By prince İletim - 27/02/2005 : 21:01:27
SRS'nin açılımı ne ki?

0.03 Snitz Forums 2000