K O N U ı N C E L E M E |
thakki1 |
İletim - 14/03/2004 : 13:34:36 5 gündür deli gibi bu oyunu oynuyorum, başta basit gibi görünsede çok teferruatlı bir oyun, shadowwalker ve krondor'uda üye yaptık, özellikle rappier'e tavsiye ederim, başlangıçta test oyununu oynayın, sınırsız oyun hakkınız var, öğerndikten sonra normal oyuna başlarsınız http://wild.ffiends.com/DCtest/Game.stm oyunla ilgili sorularınızı icq dan cevaplarım, birde belli bir leveldan sonra diğer oyuncularla alışveriş yapabiliyorsunuz ve klan kurabiliyor yada herhangi bir klana katılabiliyorsunuz |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
thakki1 |
İletim - 17/03/2004 : 13:11:03 testi oynamak mecburi değil ama oyun okadar teferruatlıki öğrenene kadar test oynamakta yarar var, hassooo nasıl normal oyun geliyorda test oyunu gelmiyor anlayamadım, açılan java penceresinin altında dctest yazan yere tıkladınmı açılması lazım yada direk verdiğim linke tıkla, oyun basit gibi görünsede aslında baya karışık bulmanız gereken haritalar var, oynayanlar forumundan faydalanabilirler, dikkat etmeniz gereken bazı unsurlar varbiraz açıklayayım, ilk başta seçtiğiniz özelliklere göre oyuna savaşcı, büyücü ve tüccar olarak başlıyorsunuz, bunu ilerde aldığınız bir iksirle değiştirmeniz yada bu özelliği başlangıçta almayıp oyunun ilerleyen bölümlerinde seçebilirsiniz, bottled feary denen nesneler oyunda heryerde ama çok nadir bulunuyor, rastladığınızda sakın öldürmeyin ve yakalamaya çalışın, hipnotize olmanız ve kazıklanmanız dışındaki ölüm dahil ne olursa olsun eşyalarınızı ve tur haklarınızı koruyor, bir tanesini mutlaka yanınızda taşıyın, fazla bulursanız storage de saklayın, bu arada vortex haritası bulursanız storage e koymayın oyundaki bir bug dan dolayı kayboluyor, başlangıçta size verdiği gü. dağılımında para almayın zira 9 marklık biçaktan başka birşey alamıyorsunuz, güçleriniz gut(dayanıklılık ve savaşçılık) wit(zeka) charm(karizma) ve skill(ne kadar yüksek olursa okadar çevik oluyorsunuz), ayrıca silahlardaki kullanıma göre en önemli olan defans, sonra atak ve skill, oyunda ormana girmeye başladıktan sonra guild alabildiğiniz bir kule açılıyor, guildde skillerinizi geliştirebiliyorsunuz, her öğrendiğiniz şey bazı şeylere karşı daha dayanıklı olmanızı yada daha güçlü olmanızı sağlıyor, fighter özelliğiniz gelişince berzerk(bir çeşit saldırı taktiği) ve backstab(arkadan saldırma), magery de hipnotizma etme ve ruby, turquaz, gibi eşyaları kullanabilme(12 magery alırsanız hepsini kullanıyorsunuz), trade de karşıdakini kazıklama özelliklerini öğreniyorsunuz, ayrıca sage de hipnotizmadan kurtulmanıza yarıyor(başta gereksiz sanılabilir ama su anda gut:210 wit:228 ve skill:315 sadece hipnotizmayla öldürebiliyorlar yada kazıklıyorlar) birde bunların hepsinden etkili ieatsu skill i var bunu alabilmekl oldukça zor, nedeni guildlerinizin levelınıza göre tam olması lazım 40/40 gibi, vede en az 20.level olmanız lazım(dock'a girmelisiniz), dockta shangala haritası bulup samurayı öldürmeniz lazım, öldürünce bushido token alacaksınız, sonra bunu başka bir samuraya verip samuray guild(ietasu) ögraniyorsunuz, 13 rank alabiliyorsunuz, baron olunca klan kurabilyorsunuz, klan gücünüze göre değişik özelliklere sahip olabiliyorsunuz, klanınıza üye olanlarda bu özelliklere sahip oluyorlar, kaledeki post ofisten, ticaret yapabiliyorsunuz, yada arkadaşlarınıza istediğiniz malzemeyi gönderebiliyorsunuz, şimdilik anlatacaklarım bukadar kafanıza takılan birşey olursa sorun, oyunu oynadığım sıralarda icq açık oluyor ordanda ulaşabilirsiniz, birde oyunla ilgili kapsamlı bir site buldum, soldaki kısımdan, oyundaki düşman türlerini, eşyaların ne işe yaradıklarını ve nerden ve kimden bulunacaklarını, nasıl kullanıldılkarını, bazı silah türlerini filan öğrenebilirsiniz, www.geocities.com/ladyhawkmage/dc/new-dchome.html |
HASSOOO |
İletim - 17/03/2004 : 10:39:09 Eheh, hocam ben de bir gireyim bakem. Hakki hocam daha ayrintili bilgi verebilir misin? Ben de üye oldum ama DCTest yüklenmiyor. Normal oyun geliyor ama test oyunu gelmiyor. NOrmal oyun da sifrem yanlis diyor zaten. Peki asil oyuna geçmek için test'i oynamak mecburi mi? |
thakki1 |
İletim - 16/03/2004 : 00:34:57 legolas tahminim dctest oyununa üye oldun ve dctest oyununa girmen lazım, ilk mesajda verdiğim linkten girip şifreni yazmayı denersen test oyununa gireceksin, shadow sana mektup ve silah yolladım |
shadowwalker |
İletim - 15/03/2004 : 15:01:25 deneme sürümünde istediğin kadar karakter oluşturma izni olması lazım ama o kadarda problem değil yav :) sen eğlenmene bak, harbiden zevkli.. |
Leg0l4s |
İletim - 15/03/2004 : 14:49:51 Yeni profil olarak aynı nicki yazdığımda kullanıcı adı mevcut gibisinden bir yazıda gelmedi. Bir sonuç çıkmayacağını düşünüp yeni profil aldım. |
|
|