|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
Black_Falcon |
İletim - 06/02/2007 : 13:56:12 oncelıkle klan savasları oynayan arkadaslar biz TheLasT die bi clan kurduk world 7 de girmek ısteyen olursa AntiTheLasT-UniOnTheLasT dan birine mesaj atması rica olunur world 7 ve nick sonu TheLasT la bitecektir katılmak isteyenler buyursun yenı oynaycak arkadaslara da siteyıo werıorum www.klansavaslari.net girip uye olmanızı tavsıye ederım world 7 clan TheLasT gireceklerın Nıck sonları TheLasT olması rica olunur. |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
SpİdErMaN |
İletim - 25/02/2007 : 15:25:34 benim world2 de war çok güzel klan ismim onurhaymana_1 KLANIMIN ADI HERO_DARK YANİ H_D HERKEZİ BEKLERİM |
spıder_ozii |
İletim - 08/02/2007 : 12:33:06 Size tavsiyem binalarınızın kademelerini yüksek tutun özellikle madenlerin askerleri savaşa fazla sürmeyin madde yoksa saldırın savumma amaçlı ağır atlı veya kılıç ustası vb. şeyler yapabilirsiniz ittifağınızı iyi seçin benim ittifağımdan dolayı bana biri bile dalamıyor neden mi?Yanımdaki kişiler hep ittifaktan ancak saldırılacak kişi yok obiraz sorun ama yinede daha güzel oluyor |
Black_Falcon |
İletim - 08/02/2007 : 12:01:42 tmm kardesım sana da EmperorTheLasT a da klan tekLıfı gonderdım kabuL edersınız bız kLanda cou zmn onLıneız cok asker yapmaya baq ve puanını yuksek tut |
karar672 |
İletim - 07/02/2007 : 23:29:36 bende world 7 deyim adım KaRaThElAsT lkan isetrim yarımlarınızıda bekliyorum |
Black_Falcon |
İletim - 07/02/2007 : 19:43:35 tmm olsun kardesım alıorum clan teklıfı atacaım onlınesan kabul et :) |
|
|
|