AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Kurulum Gerektirmeyen Online Oyunlar Genel
 Tüm OyunSitesi'ni bekliyoruz!!! Online oyun..

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.

K O N U      ı N C E L E M E
HASS000 İletim - 28/06/2006 : 16:53:53
Selamlar,

Zamanında bu forumda yine bahsi geçmişti bu oyunun, ben de o zaman katılmıştım. Fakat şimdi oyunda Türk kalmadı, yeni bir klan kuruyoruz; eleman topluyoruz :) Kolay ve zevkli bir oyun; günde 15 dakika ayırsanız yeterli. 1 hafta geçmeden kavrarsınız zaten. Ogame gibi bir oyun, fakat Ogame'den daha eski ve daha zevkli ^^ Dediğim gibi, çok vakit harcamanıza da gerek yok.

Oyunun sitesi:
http://www.world-of-war.com

Vindication sunucusunda oynuyoruz. Oyunda her ay sonunda skorlar kaydediliyor ve oyun sıfırlanıyor. Yani her şey baştan başlıyor. Gelmiş geçmiş en iyi 10 klan, 10 oyuncu, en çok araziye sahip 10 klan, en çok öldüren vesaire gibi listeler var. Lig gibi düşünün, her ay bitiyor ve şampiyonlar belli oluyor. Sonraki ay bir daha başlıyor.

Bu yüzden de yeni başlayan biri her zaman eskileri geçebilir. Ogame'de bu yok. Oyun süresiz olduğundan yeni başlayanlar eskilere yetişemiyorlar. World-of-War'da ise her zaman yetişip geçebilirsiniz. Önemli olan çok oynamak, bilgisayar başında çok durmak değil, iyi oynamak. Günde 15-20 dakika ile ilk 100'e çok rahat girersiniz.

Oyunda turn sistemi var. Her 10 dakikada 1 turn geliyor. Her şeyde bu turn'leri kullanıyorsunuz, cevher gibi diyeyim. Turn yoksa hiç bir şey yapamıyorsunuz. Kontör gibi, biriktirip harcıyorsunuz :) Bu yüzden günde 15 dakika diyorum, çünkü tüm turnleri kullanınca yapacak bir şey kalmıyor ^^

Adres: http://www.world-of-war.com

Klanımız eskilerden, yıllarca wow'da oynadık fakat bir süre yoktuk. Şimdi geri kuruyoruz, klan adı ya "Gondor" ya da "The Next Gondor" olacak, klanın tag'ı da [LOTR] Katılım için şifre: sis

Yeni el Temmuz'da başlıyor :) Temmuzdan itibaren LOTR'dayız ;)

Klanda Türkler çok olacak, o yüzden zevkli olur sanırım. Şimdiden OyunSitesi'nden katılanlar oldu satmazlarsa Temmuz'da oynuyorlar :) Crazy Ivan, Soulfly, dodo, dark samurai...

Bekliyoruz :D

Oyunu anlatacağız zamanla, öğrenirsiniz zaten, zor değil... dodo kaptı bile :D
5   S O N      Y A N I T L A R    (En Son İleti ılk Sırada)
t.H.e W.i.Z.a.R.d İletim - 11/07/2006 : 10:24:06
Baştan başlattılar seti 1. oldum 15k networth ile :D
HASS000 İletim - 11/07/2006 : 06:46:47
Arkadaşlar bu el beklediğimizden biraz çabuk bitti sanırım. İlk setimiz olmasına karşın 5. olduk, kutlarım.

Oyunun erken bitmesinin sebebi Legion of Riot [LoR] klanının America [USA]klanına ait stateleri hacklemesi. Şu an tüm oyun sunucuları kapatıldı ve ya set kurtarılacak ya da set böyle bitecek.

WOW'da Vietnamlılar'dan daha çok nefret edilen klan olma yolunda bir büyük adım daha attı LoR, kutluyoruz.

İşte WoW'un rekabet bu kadar ciddi :D Şaka bir yana, oyun tarihinde ilk kez oluyor...
inter_23 İletim - 08/07/2006 : 16:49:52
Tamam çözdüm ya
inter_23 İletim - 08/07/2006 : 16:07:25
Yaw ben üye oldum da nasıl oynanacak inter_23 nick'im orada da
t.H.e W.i.Z.a.R.d İletim - 07/07/2006 : 13:33:22
Ben sevdim bu oynu yaa ama shipim yok hiç benim indy taktiği oynuyorum 700k infantry fln var ama ship yok 50-100 turn rank için %100 gemi üretiyim dedmi ayarladım 100 tane indy yaptım gemi gelmedi 1.004 indy var bende :D

0.03 Snitz Forums 2000