ben yeni başladım 1-2 günder toparlarım (herhalde) çete kuruluyor galiba eğer kuruluyorsa biri OS çetesi kursunda biraz soygun felan yapalım
NİCK=Mcagri
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada)
-eL_Niño-
İletim - 02/02/2006 : 21:27:51 afbuyur... ingame ne kusura bakma bi açıklarsan :)
javelin
İletim - 02/02/2006 : 00:28:59 mırc programı var chat programı bilirsiniz orda ailelerin kendine özel recruit kanalları yani üyelik icin görüsülen kanal orda seviyeni sölersin falan begenirlerse sana mesaj yollarlar gelen kutusuna davetiye gelir sonra aile girmiş olursun.ama kesin girmek icin en az thief olmaz lasım yada onun bi üstü olan associate bu seviyede alırlar kesin hele türkler kesin alır size bol sans lampard oyunda ingame ver ben sana yardımcı olmaya calısırım;)
-eL_Niño-
İletim - 01/02/2006 : 12:09:39 bu arada aileye üyelik nasıl oluyor ya
-eL_Niño-
İletim - 01/02/2006 : 12:08:31 yaw hiç sorma usta o onursuzluk puanı ondan değil doğru 6 kapkaçım var ama onursuzluk puanını bi Portekizli bana tehdit msjı atmış bende cwp yazdım ondan
javelin
İletim - 01/02/2006 : 03:30:21 beyler lütfen bide oyunu oynarken kapkac ve baskasının garajından araba calmayın lampard baktımda ölmüsün vede onursuzluk puanı atmıslar lütfen yapmadan oynayalım:)