|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
mozasur |
İletim - 21/07/2005 : 21:18:52 arkadaşlar ben bu oyunun 3 bölümünün 1 etabında takıldım kaldım her tamamlamama rağmen oyunu bölümü br türlü geçemiyorum. Sadece kulubedeki asker kalmış kamyona atladığımda object 3/4 olarak gösteriyor bu arada kulubedeki hıyar beni görmüş oluyor. Ne yaptın olmadı çıldıracağım bana yardımcı olursanız sevinirim en kısa zamanda cevabınızı bekliyorum. teşekkürler. |
5 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
|KRONDOR| |
İletim - 28/07/2005 : 13:21:07 Mükemmel bir açıklama. Oyunu uzun zaman önce oynamış, çok fazla ilerlememiş, hatta senin bahsettiğin bölümü oynamamış olmama rağmen gözümün önünde canlandı her şey. Hani şu Nazilerle savaştığımız bölümü diyorsun değil mi? Elimizde de silah vardı... |
phantom |
İletim - 28/07/2005 : 12:41:16 oyunda sinir edici bi bölüm var... ben geçe medim???
|
mozasur |
İletim - 28/07/2005 : 11:54:21 tamam da herşeyi yaptım yine de olmuyor yunuslacin arkadaşım objeleri gösteren tuşu bulamadım, teka arkadaşım ipten karşı çatıya çıktım yukarıdan içeriye girdim dediğin objeleri aldım ama yinede oyun bitmiyor ne yapsam kulubedeki adam beni görüyor kamyona bindiğim zamanda objective 3/4 gösteriyor tüm objeleri topladım, aldığım objeler iki tane paraşutlarım yanındaki malzeme, içerideki sniper (dürbünlü silah) birde ipten çatıya çıkıp içeri girdim ordaki tüm malzemeleri aldım ama oyun bitmek bilmiyor abiler sizde varsa oyunun savesini bana gönderebilirseniz çok sevinirim. hepinize teşekkürler. |
ceberruh |
İletim - 27/07/2005 : 11:32:45 Hatırladığım kadarıyla bu bölümde sessizce ilerlemek gerekiyordu. burdaki amacın alarmlara yakın olan adamları öldürdükten sonra özellikle kuledekileri(kimseye çaktırmadan tabi) geri kalan adamları öldürmen gerekiyor. Sadece en sonda jipin olduğu yerde kapıda bir bekçi var onu öldürmeden jipin içine bineceksin. Geri kalan herksi öldür |
teka |
İletim - 22/07/2005 : 12:17:39 duvara çıkınca kulübeyenini yanında sanırım sandık türü bseyler var oradan üstteki ipe tutunarak karsındaki binanın çatısından içeri gircen alman gereken obje orda sonra kimseye görünmeden kamyonete git kuledekine kamyonetin orda devriye gezen hıyarlara dikkat! oynamıyalı uzun zaman oldu ama hatırladığım kadarıyla böle. hakkaten urastıran biyerdi orası |
|
|
|