|
Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız. Kayıt olmak için, burayı tıklayın!
|
K O N U ı N C E L E M E |
ismaily |
İletim - 08/10/2004 : 18:38:16 Oyunda delta labs sectör 3 teyim.Pad 1,Pad 2,Pad 3,Pad 4 denen bölümleri zaman tüneli gibi bir yerden geçen her iki tarafı elektrik akımlı aletten giderek tamamladım:Ama bir yeri mi ne unuttum dolanıp duruyorum yardım eli uzutacak bir arkadaş yokmu? Bir yardım... |
1 S O N Y A N I T L A R (En Son İleti ılk Sırada) |
triyada |
İletim - 22/03/2005 : 10:37:47 alıntı: ismaily tarafından yazılan:
Oyunda delta labs sectör 3 teyim.Pad 1,Pad 2,Pad 3,Pad 4 denen bölümleri zaman tüneli gibi bir yerden geçen her iki tarafı elektrik akımlı aletten giderek tamamladım:Ama bir yeri mi ne unuttum dolanıp duruyorum yardım eli uzutacak bir arkadaş yokmu? Bir yardım...
dotum her bölümde toplaman gereken keys' ler var onları topladıktan sonra en son pad' i geçeceksin orda bi havalandırma bulacaksın, ordan geçip şu yıkık bi köprü var oranın karşısından çıkacaksın kapıdan geçtikten sonra bi kaç azman var, onlarıda hallet, ileride bi kapı daha var ordan girdikten sonra iki baba azman çıkacak, onları öldürmek çok zor ateşlerinden kaçarak sıcak çatışma yapacaksın. plasma gun tavsiye edilir. onları öldürdükten sonra bi zaman tüneli gibi bişey daha var gir ve son bölüme geç. ben de ordayım |
|
|
|