AION - Tıkla oyna


Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

 Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Diğer Tartışmalar
 Yüzyılın ve Yarının Yükselen Uğraşı: Java ile Akıl

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle
   
Mesaj:

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

  İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.
    

K O N U      ı N C E L E M E
KaygısızMurat İletim - 03/06/2016 : 18:06:09
Yüzyılın ve Yarının Yükselen Uğraşı: Java ile Akıllı Telefon Yazılımları Meydana Getirme

Cep telefonları, saat, tablet gibi araç-gereçlerin gelişimi “mobil uygulamalar” adında yeni bir yazılım alanı oluşturmuştur. Klasik desktop program geliştirme süreçlerinden farklı olan süreçler
barındıran mobil aplikasyonlar için en büyük problem, konusunda uzman mobil programcı yokluğudur.

Java ile Taşınabilir Cihaz Programları Meydana Getirme

Bilginin gitgide evrenselleştiği bir çağda yaşıyoruz. süratle taşınabilen ve mobil hale gelebilen datalar aynı zamanda farklı biçimlerde karşımıza çıkmakta. Bir şirketin resmi internet adresi durağan diyebileceğimiz datalarını paylaşabilirken mobil aplikasyonları sayesinde ilgili kitlesini harekete geçirici, satın almayı teşvik edici bilgilerini mobil uygulamalar ile kullanıma sunuyor.
Taşınabilir teknolojilerinin günlük yaşama hızla ve etkili bir biçimde girmesi ve gündelik yaşamın bir öğesi haline gelmesi, bu alanın hızla gelişmesini de berabderinde getiriyor ve alakayı da sürekli kılıyor.
Mobil Uygulama Dünyası

Günümüzün devamlı ilerleyen, dinamik mobil dünyasında akıllı telefonlar, tablet, akıllı saat ve birçok yeni teknoloji ile aplikasyon geliştirme konusunda nitelikli yazılımcı gereksinimi de gelişen sektör ile aynı zamanda olarak yükselmekte. Android ve IOS işletim sistemi kullanan teknolojilerin ve bunların kullanıcılarının sayısındaki yükseliş son derece yüksek.
Akıllı cihaz uygulamaları teknoloji sahasında pek çok kuralın yeniden yazılmasına vesile oldu. Smart phone ve tablet kullanımı hem günlük yaşamda hem de çalışma yaşamında çok yüksek oranlara çıktı.
Gitgide artan Telefon uygulamaları dünyasında %81’lik pazar payı ile Android işletim sistemi en yüksek kullanım orana sahip.
Java ile Mobil Uygulama Geliştirme Eğitimleri
Smart phone aplikasyonları geliştirme yetkini olmak için iyi bir ders almak gerekmekte. Bunun için programlama dünyasına ilgi duymak, mobil uygulamaları geliştirmek için istekli olmak oldukça önemlidir.
Veri Akademi’nin düzenlemiş olduğu; [url=http://veriakademi.com/java-kursu] Java Eğitimi[/url] dönemimizin ve ileriki senelerin mesleği olan Mobil programları geliştiriciler yetiştirmektedir.
[url=http://veriakademi.com/ios-iphone-uygulama-gelistirme-egitimi] iPhone uygulaması yapma Eğitimi [/url] amacı, değişime ayak uydurmak isteyen ve mobil uygulamalar geliştirmek isteyen kişilerin uzman mobil yazılımcı olarak sektöre kazandırmaktır.
Siz de IOS, Android, Windows ve diğer uygulamaları geliştirmek, çağımızın en önemli mesleklerinden birini icra etmek istiyorsanız [url=http://veriakademi.com/] Linki tıklayarak [/url] ile iletişime geçebilir ve özgün eğitimler ile kısa sürede hayalinizdeki mesleğe sahip olabilirsiniz.







0.06 Snitz Forums 2000