AION - Tıkla oyna


Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

 Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 3 Boyutlu Animation Grafik Görsel Efekt ve Modelle

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle
   
Mesaj:

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

  İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.
    

K O N U      ı N C E L E M E
KaygısızMurat İletim - 15/04/2016 : 00:38:48
[url=http://animasyonakademi.com] Illustrator Eğitimleri; [/url] Üç Boyutlu Canlandırma ve grafik aplikasyonlarında tecrübeli bir ders kurumudur. Uzman Animation ve 3D modellemeler meydana getirmek için özellikle Adobe yazılımları: grafik, animasyon, ve modelleme prosesleriyle uğraşanların bilmesi gereken önemli uygulamalardır.

Bizler; bu yönde candan, gereksinimlerinize spesiyel yöntemler üreten, profesyonellikten taviz vermeyen ve kadro çalışmasına önem veren bir profile haizdir.

Modelleme Eğitimleri olarak bizi öne çıkaran faktörler;

Genç ve Dinamik Ekip, Proje Odaklı Yaklaşım, Uzun Sektör Deneyimi, Kalite Odaklılık, Güncel Teknolojiyi Takip

Yöntem ve gayemiz; riski en aza indirip, sizin istediğiniz noktaya ulaşmanızı sağlamaktır.

3D Animation, grafik, modelleme ve çizim işlerinde; eğitim servisimizden yararlanarak, efektif ve yaratıcı bir biçimde işlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Photoshop Ders

[url=http://animasyonakademi.com/photoshop-kursu] Photoshop Eğitimi[/url]
sonunda kursiyer; ihtiyaçları yönünde en temelden gelişmiş seviyeye Photoshop'u eğitimi alır. Photoshop Kursu ile; kalıcı grafik ve resimler meydana getirebilir, editleyebilir ve bu kurs ile sağlam sonuçlar edinirsiniz. Photoshop Kursu boyunca, Kursu içeriğinde yer alan konuları, ayrıntılı bol örnekli alıştırmalar ile öğrenirsiniz.

3d max Özel Ders

3D Studio Max, ileri seviye karakter modelleme özellikleri ile oyun geliştiricilerinin gözdesi haline gelmiş tasarım, modelleme ve Animation uygulaması olmuştur. 3D Studio Max, sinema özel efektleri, mimari sunumlar ve endüstriyel tasarım sunumları gibi alanlarda da daha çok kullanılmaktadır.[url=http://animasyonakademi.com/3d-max-kursu] 3d Max Kursu [/url] çok sayıda temel maddeyi hazırlama olanağı getirir. Kurs sonucunda; mimari tasarımlar için de duvar, kapı, pencere ve merdiven gibi bileşenleri ölçülerini rahatça düzenleyerek projeye katabilirsiniz.

After Effects Kursları

[url=http://animasyonakademi.com/after-effects-kursu] After Effects Kursu [/url]: After Effects, Adobe firması tarafından bulunan; dijital görsel efekt ve hareketli grafikler hazırlanmasını sağlayan programdır. After Effects ile; 2 boyutlu ve 3d platformlarda animasyonlar üretilebilir, geliştirilebilir ve özgün grafik animasyonları oluşturulabilir. After Effects Dersleri ile; sinema, dizi ve reklam çekimlerinde çoklukla kullanılan ve plugin özellikleriyle kullanımı oldukça anlaşılır olan After Effects programını en basitten ileri levele kadar kazanırsınız.

Madde, vakit, insan ve aralarındaki; düzen, ölçü ve temaslar projemizin temasını oluşturmaktadır. Bilgi, projemizin en değerli varlığıdır. Günümüzün çabuk çalışan teknoloji temelli çalışma sahasında bilgi her şeydir. After Effects Eğitimi, işinizi daha güvenilir ve hızlı gerçekleştirebilmeniz için sizi ilerleten animasyon, grafik ve tasarım kurs servisleri sağlar.



0.05 Snitz Forums 2000