AION - Tıkla oyna


Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

 Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 FPS - TPS - Aksiyon Oyunları Genel
 RigorZ iLK Türkçe Dildestekli FPT/TPS oyunu

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle
   
Mesaj:

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

  İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.
    

K O N U      ı N C E L E M E
fahri27 İletim - 01/04/2016 : 18:24:29
RigorZ Nedir ve Hikayesi Nasıl başladı ;
RigorZ, 10 Haziran 2013 tarihinde açılmıştır.
RigorZ, İlk Türkçe Dil Destekli Hayatta Kalma Ve Zombi MMO FPS TPS Oyunu... Şimdi Hayatta Kalmak İçin savaşma Zamanı ! Yaklaşık 5 Sene Önce ... Dünyayı hızla etkisi altına alan bir virüs, insandan insana ısırılmayla bulaşıyor ve 12 saniye sonunda her insan kolay kolay öldürülemeyen bir canavara dönüşüyordur. Salgını durdurmak ve insanlığı kurtarmak hiç de kolay olmayacaktı! Günüzmü de İnsalığın %95 ini Zombi olmuş şehirlerde aç ve insan yemek için bekliyorlar.Arazide Kalan Sağlıklı İnsanların Bunu Durdurması Gerekiyor , Sağlıklı İnsanlar Zombilerle Savaşmak Ve Hayatta Kalma Mücadelesi Vermek Zorundalar! Unutmamalısınız ki sizinde hayatta kala bilmeniz için Yemek ve su bulmanız gerekmekte dir. Zombiler den kaçmalı ısırılmamalısınız. * Her Karar Çok Önemlidir, Yaşa Yada Öl ! Yaşamak İçin Öldür.

Karekterler - silahlar ve Birçok haritanın tanıtım Linki ;
https://www.youtube.com/watch?v=jBZbgO263xc

RigorZ Türk yapımcılar tarafından düzenlenerek oluşturulan açık dünya, zombi hayatta kalma oyunudur. RigorZ birinci kişi ve üçüncü kişi oynanış perspektiflerine sahiptir. Oyun, oyuncularına zombi öldürme (PVE) ve -veya- diğer oyunculara karşı oynama (PVP) seçeneği sunuyor.
RigorZ satın almadan oynayabileceğiniz bir oyundur. Ancak oyuncular cephane, silah vb. eşyaları marketten satın almak isterlerse GC (oyun para birimi) satın alabiliyor.

4 temmuz 2015 RigorZ Trailler linki ;
https://www.facebook.com/Rigorzofficial/videos/869894433089492/
Oyun Hakkında Detaylı Bilgiler ;
RigorZ, virüs salgını sonra zorlaşan hayat şartlarında hayatta kalmak için mücadele vereceğiniz zombi, hayatta kalma oyunudur. Diğer oyuncularla işbirliği yapmak hayatta kalma şansınızı arttıracaktır. Oyun, hayatta kaldığınız süreçte artan açlık ve susuzluk gibi unsurlar içerir. Gıda ve içecek bulmak da bir savaş haline dönüşüyor. Oyuncu eğer içecek ve gıda bulamazsa bir süre sonra ölecektir. Fakat oyunda asıl ölümcül unsur; zombiler ve diğer oyunculardır. Karakterinizin ölümü üzerine tekrar doğması için 10 dakika bekleyebilir ya da anında canlandırmak için GC (oyun para birimi) kullanabilirsiniz. Ölen karakterin taşıdığı tüm eşyalar -GC ile satın alınmış olsun olmasın- yere düşer ve diğer oyuncular tarafından alınabilir. Böylece oyunun yaşam ve ölüm döngüsünün sürerliliği sağlanır.
Güvenli bölgeler oyunculara hayatta kalma mücadelelerinde, zombi ve diğer oyunculara karşı korunaklı bir alan sağlar. Bu noktalarda oyuncular Kasalarına erişebilir ve topladıkları eşyaları kasalarına koyabilirler.
Güvenli bölgeler dışında oyuncular, diğer oyuncularla ve zombilerle mücadele halindedir. Oyuncuları öldürdüğünüzde, öldürdüğünüz oyuncunun namına bağlı olarak (-) ya da (+) nam kazanırsınız. Zombileri katlederek de deneyim puanı (XP) kazanırsınız. Kazandığınız deneyim puanlarıyla Yetenek Ağacınızı geliştirip karakterinizi daha güçlü hale getirebilirsiniz.
8 ocak 2016 RigorZ Trailler Linki ;
https://www.facebook.com/Rigorzofficial/videos/963836037028664/

Oyun hakkında ipucu bilgiler:
Oyunun içerisinde yeni hesaplar oluşturabiliyorsunuz. İtem toplayabiliyorsuz. Yerlerde bir yığın item bulunuyor ve bu itemleri ticaret yaparak başka oyunculara satabilir veya kendinizde kullanabilirsiniz. İtem olarak bana sorarsanız oyunda keskin nişancı tüfeği bulunan oyuncu etrafı ağlatıyor. Hele elinizde SV98 ya da AW Magnum Sniper varsa kendinizi oyunun uçsuz bucaksız dağlarında buluyorsunuz. Sessiz bir biçimde insanları tık tık indirerek "Nam" adı verilen bir seviye kazanıyorsunuz. Bu namlar birikerek hain ve koruyucu olarak adlandırılan levellere kadar ilerliyor ve oyun içerisinde değişik yerler fark ediyorsunuz.
Online zombi oyunu olan RigorZ, Infestation ve Survivor Stories’e oldukça benziyor Yani oyunda hayatta kalma savaşı veriyorsunuz Her gün ayrı önem taşıyor Çünkü oyunda kaybettiğiniz anda geri dönüşünüz olmuyor Kısacası buradaki yaşamınız çok değerli ve onu en iyi şekilde muhafaza etmeniz gerekiyor; Eğer güzel bir ekip kurarsanız, birçok sorunun üstesinden gelebiliyorsunuz

Tarihçe
RigorZ, ücretsiz zombi oyunu olarak da biliniyor İnternet üzerinden arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz oyunda birçok silah ve alet yer alıyor Kısacası oyunda gerçek bir yaşam mücadelesi veriyorsunuz Ayrıca arkadaşlarınızı da iyi seçmeniz ve onlara güvenmeniz çok büyük önem taşıyor; Zira arkadaşlarınız size ihanet edip, silahlarınızı da alabilir. Dolayısı ile oyun her anıyla adrenalini yaşatıyor.

RigorZ, 10 Haziran 2013 tarihinde açılmıştır. Açılışından kısa süre sonra Bursagb ve RigorZ Yöneticileri arasında yapılan anlaşmayla RigorZ GC ve Premium satışlarının resmi satıcısı Bursagb ve bayilikleri olmuştur.

2015 yılından itibaren Sonteklif ve Mobil ödeme seçenekleride kullanılabilir şekilde aktif edilmiştir.

Resmi Sitesi: www.rigorz.com.tr
Resmi Facebook Sayfası: https://www.facebook.com/Rigorzofficial/
Resmi Twitter Adresi: https://twitter.com/rigorzgame
Resmi Facebook Grubu: https://www.facebook.com/groups/Rigorz
Resmi İnstagram Adresi: RigorZGame

Türkçe Dil Destekli İlk ve Tek FPS/TPS oyunu RigorZ ...!

0.05 Snitz Forums 2000