AION - Tıkla oyna


Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

 Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Max Payne
 Max payne 2 tam çözüm

Not: Bir yanıt gönderebilmek için kayıtlı olmalısınız.
Kayıt olmak için, burayı tıklayın!

Ekran boyutu:
Kullanıcı Adı:
şifre:
Biçem Modu:
Biçem: KoyuıtalikAltı ÇiziliÜstü Çizili Sola YaslaOrtalaSağa Yasla Yatay Çızgi Bağlantı EkleE-Posta EkleResim Ekle Kod EkleAlıntı EkleListe Ekle
   
Mesaj:

HTML KAPALI
Forum Kodu AÇIK
Smiley'ler (Yüz ifadeleri)
Gülümseme [:)] Büyük Gülümseme [:D] Karizmatik [8D] Utanmış [:I]
Dil [:P] Kötü [):] Göz Kırpma [;)] Palyaço [:o)]
Korsan [B)] 8 Nolu Top [8] Üzüntülü [:(] Utangaç [8)]
şaşırmış [:0] Kızgın [:(!] Ölmüş [xx(] Uykulu [|)]
Öpücük [:X] Onaylayan [^] Onaylamayan [V] Soru [?]

  İmzanızın eklenmesi için seçiniz.
Bu konuya abone ol.
    

K O N U      ı N C E L E M E
iso_demiro İletim - 02/08/2010 : 19:12:42
PART I: DARKNESS İNSİDE

PROLOGUE

Burada diyeceğim pek bir şey yok ilerleyin bir iki halüsinasyon göreceksiniz. Daha sonra ölü temizlikçiden silahı alın ve teröristi vurun.ileride asansöre binin. Asansör durunca yine bir intro var daha sonra asansörün sol tarafından çıkın ve morga girin. Bitti.

CHAPTER ONE: ELEVATOR DOORS

Arkadan dolaşıp fabrikaya girin.ilerleyip sağa dönün (intro). Daha sonra ilerleyip soldaki kapının önüne gelin (intro). Adamı takip edin kapıyı açın ona önden gitmesini söyleyin biraz ilerleyince silah çekecek onu ve arkadaki diğerini vurun.Daha sonra diğer kapıdan devam edin. Silah sesleri duyacaksınız. İleride başka bir adamı yere sermiş olan iki elemanı da vurun daha sonra soldaki kapıdan girin. Merdivenlerden çıkın yukarıdaki iki elemanı da öldürün. Daha sonra ilerlemeye devam ileride sağdaki geniş bir odanın pencere tarafında ufak bir oda daha var. Orada bir kadını bağlamış öldürmek üzereler. Kapısına gidin (intro) daha sonra o adamları da vurun. Arkadan gelenleri de vurun ve ilerleyin. Daha sonra bir odaya geldiğinizde karşı kapıdan birkaç adam çıkacak, vurun ve geldikleri kapıdan devam. Sola döndüğünüzde (intro) asansörden giremiyoruz. Önce sağ taraftaki kapıdan çıkıp aşağıdaki adamları öldürmeye çalışın (öldüremezseniz de sorun değil). Daha sonra geri dönüp asansörle aşağı inin. Burada düşmanlarla çatışa çatışa ilerleyip dış kapıya ulaşın.

CHAPTER TWO: CRİMİNAL MASTERMİND

Merdivenlerden çıkın. İlk katta 3 tane adam var halledin. Bu arada arkadaşlar ben size ne odada hangi dolapta ne olduğunu tek tek listeleyemeyeceğim için bölümü geçmek için gideceğiniz yolları söylüyorum ama siz yinede sağı solu iyice kurcalayarak ilerleyin. İkinci kata çıkın ve tahta kapıdan girin (intro). Artık “Mike the Cowboy”la beraber ilerleyeceğiz. Açıkçası ben oyunu üç kez oynadım üçünde de bu Mike’ı sağ tutamadım hep ölüyor. Ya önden giriyor vuruluyor ya da önüme geçiyor yanlışlıkla onu vurunca dönüyor bana ateş etmeye başlıyor bende mecburen avlıyorum elemanı. Zaten ilerde de düşmanımız oluyor vuruyoruz yine. Neyse üçüncü kata çıkın ilerideki odada üç düşman var. Daha sonra bir kat daha çıkıp konuşma seslerinin olduğu odaya girince sıkı bir çatışma yaşayacağız. Zannedersem burası restorandın çatısı. Yalnız sol tarafta tepedeki adamın elinde molotov var dikkat!daha sonra kapıdan çıkın ve merdivenleri dikkatlice inin. Zemine inmeden bir üst kattaki kapıdan girin ve burada da biraz temizlik yaptıktan sonra yandaki odadaki adamları da vurun. Şimdi karşı odada yukarıdan sağdan soldan bir araba adam gelecek o yüzden canınız azaldıkça geri kaçarak bunları temizleyin derim. Temizledikten sonra (intro) Vinnie size 3 adam daha gönderecek onları da halledip geldikleri kapıdan girin ve resepsiyon tarzı (ne olduğunu tam olarak anlayamadım) yere gelin. (intro ve bölüm biter).

CHAPTER THREE: THE DEPTHS OF MY BRAİN

Açıkçası söyleyecek pek bir şey yok. Max’in ilk rüyası. Morga kadar ilerleyin, cesedi bulun daha sonra telefona cevap verin. (intro) Polislerden kaçın (intro). Şeflerinizi öldürün. Bitti!

CHAPTER FOUR : NO “US” IN THIS

Yandaki odadan Winterson’ı arayın. Daha sonra daireden çıkın.Koridorun sonundan sola dönün. Evine girmeye çalışan temizlikçiyi pompalıyla kevgir kıvamına getiren yaşlı teyzenin yanına gidin. Size bir şeyler söyledikten sonra use tuşu ile ondan pompalı isteyin alın pompalıyı sonra daireden çıkın (intro). Hemen arkanızdaki pencereden çıkın ve el bombanızı hazırlayın. İkinci platforma sıçrayıp ucuna doğru gelirken aşağıya bir minibüs gelecek. Daha temizlikçiler içinden çıkmaya fırsat bulamadan sallayın bombayı kavurun adileri (Fantezi yapmak isteyenler molotovda kullanabilirler ama tam tutturmak için biraz kasmak lazım). Daha sonra 3. platforma oradan da pencereden içeri girin. Yan odaya dalıp pencereden çıkın. Hemen yandaki pencereden girin. Kutuların arkasına saklanıp çıkan adamları avlayın. Zannedersem bir tane daha gelecek sonradan onu da hallediverin. Sonra koridorun sonunda kapının önünde bekleyen kadının yanına gidin. Bir süre konuştuktan sonra banyonun kapısını açacak oradan painkillerları alın. Daha sonra camdan çıkıp yandaki platforma atlayın üst kata çıkıp pencereden girin (intro). Yerden sniperı alın daha sonra kameradan bakıp size tuzak kuran temizlikçilerin yanmasını izleyin. Kapıdan çıkın iki adam var halledin. Koridorun sonundaki kapıya ilerleyin.Kapıdan dikkatli girin el bombası gelebilir. Sonra karşınıza çıkanları temizleye temizleye en üst kata çıkın el bombasını hazırlayıp asansöre binin. İnince hemen sol tarafa doğru sallayın bombayı daha sonra dışarıdakileri temizleyin. Sol taraftan ilerleyip bodruma inen kapıdan girin. Bodrumda Ed’i bulup kodu öğrenin. Orada salakça bir espriye de maruz kalın. Daha sonra üst kata çıkın. Tabi buraya tekrar temizlikçiler gelmiş (Nerden geldi diye kafa yormayın mantar gibi her köşede bitiyor bu elemanlar). İcabına baktıktan sonra tekrar asansöre dönün. Asansörden çıkın ve şifreyi yazarak suit’e girin. Burada da adamları temizleyip evdeki mermi ve painkilerları toplayın. Sniperınızı hazırlayın. Daha sonra sol taraftaki odanın penceresinden dışarı çıkıp platformun sonunda alttakine atlayın. İlerlerken aşağıda tarafta bir pencereden pompalı bir adam size ateş açacak eee… artık size de bir kafa atışı yakışır! Neyse platformlardan ine ine ilerleyip pencereden girin. Daireden çıkın (intro). Bu da bitti.

CHAPTER FİVE : A SİGN OF HER PASSAGE

İlerleyip kapıdan girin. Temizlikçileri öldürün. En üst kata çıkıp oradaki kolileri devirin.üstünden düşen kaleşnikof mermilerinin alın. Aşağı inip Mahsur kalmış adamı kurtarın onunlar beraber alt kata inin. Sağ tarafta hayat kadınını kurtarın. O sırada sol tarafta koridorun sonundan adamlar gelecek, öldürün. Geldikleri yerden bodruma inip gazı kesin. Daha sonra geri dönün. Yangın olan kata dönerken yolda yine adamlarla karşılaşacaksınız yine vurun. Daha sonra yangın olan odaya girin. Odanın penceresinden çıkın platformdan ilerlerken iki kez aşağıda adamlar belirecek. Size tavsiyem sniper ve bullet time. Platformun sonunda yandaki diğer platforma atlayıp üst kata çıkın. Oradan ilerleyin ve demir platforma gelince atlamadan önce kaleşnikovunuzu hazırlayın. Şimdi burası biraz enteresan daha doğrusu anlatması zor. Platforma atlayınca aşağı düşmeye başlayacak, hemen sola atlayın, o düşmeye başlayınca sağa öyle öyle aşağı inin. Minibüs gelince kapısına doğru bir el bombası peşine kalanlara da basın kaleşi. Daha sonra minibüsün yanına gidin (intro). Bu da bitti.

CHAPTER SİX : A LİNEAR SEQUENCE OF SCARES

Bu bölümde yapacağınız tek şey ilerlemek. Dekorun arkasına geçebildiğiniz yere kadar ilerleyin. Merak etmeyin hiçbir tuzak yok koşa koşa gidin daha sonra merdivenlerden çıkıp önce sol da kilitli kapıya gidin daha sonra sağdan çıkıp Pencereden içeri girin. Banyoda Mona’yı bulun.

CHAPTER SEVEN : A MİLLİON DOLAR QUESTİON

Sol tarafta iki temizlikçiyi öldürün. Daha sonra onların bulunduğu kapıya gidin.Daha sonra kapını kilitli olduğunu görünce Mona size sağ taraftaki kapıdan girmenizi söyleyecek, öyle yapın.Daha sonra içeridekileri de temizleyin. Banyonu kapısı kapalı diğer odalardan dolaşarak girin. İçeri ölü adam bulacaksınız. Bu aradığınız adam değil. Daha sonra balkona çıkın kırılmış demirlerden yan binaya girin. Alt katı şöyle bir tarayıp üst kata çıkın buradakileri de hallettikten sonra ölü adamı aramadan evvel banyodan painkillerları alın. Daha sonra ölü adamı bulun. Dairenin kapısından temizlikçiler gelecek, öldürün. Yan tarafta kapısın açık olan daireye girin. Alt kata inip piyano başındaki iki kişi ve balkondaki bir kişiyi öldürün. Balkonun sol tarafından aşağı atlayıp diğer balkona atlayın. Burada en güzeli bullet time ile adamların tepesine atlayarak bunları mermi manyağı yapmak. Ondan sonra ya girin içeri adamları temizleyin yada sağlığınız az ise bekleyin ama zannetmiyorum çünkü geçtiğimiz dairelerin çoğunda bir sürü painkiller vardı. Daha sonra çıkın daireden ileride temizlikçiler adamı vurduğu kapıdan girin(temizlikçileri öldürmeyi unutmayın tabi). Neyse inin alt kata daireden çıkın. Bu katta da temizlikçiyi veya temizlikçileri öldürüp kapıyı bulun girin kapıdan.konuşan iki elemanı vurun daha sonra. Temizlikçi asansöründen aşağı inin. Bozulunca hızla platformları kullanarak aşağı inin. Dikkat edin yukarıdan el bombası atıyorlar. Aşağıda pencereyi bulunca içerideki adamın tepesine binin. Daha sonra dışarı çıkın. Buradaki adamları temizleyin (intro). Kaufmann’ı ve gelenleri de temizleyin. Asansöre binin(intro). Bitti.

PART TWO : A BİNARY CHOİCE

PROLOGUE

Sağ taraftaki bilgisayarın başına gidin. Use ile oturun. Telefon çalınca bakın. Daha sonra karşıdaki kapıdan sorgu odasına girin. Winterson’ı bekleyin. Daha sonra merdivenlerden en alta inin çelik kapıdan girin .Daha sonra diğerinden girip Mona’yı bulun ve konuşun. Geri dönüp çelik kapıdan girin ve masadaki telefonlu kullanın (intro). Dolaptan silahları alın ve hücrelere dönüp adamları vurun.Koridorun sonunda çıkıp adamları vurun ve hemen minibüs içindeki el bombasını alıp hazırlanın. Biraz ilerleyince minibüs gelecek kapıdan çıkarlarken hemen el bombasıyla öldürün. Daha sonra otoparktan çıkın.

CHAPTER ONE : THE THİNGS THAT İ WANT

İki adamı öldürün.ondan sonra arka tarafınızdaki ufak odanın arkasından kaleşnikovu ve cephaneyi alın. Dikkat edin o tarafa giderken yandaki merdivenleri üstünden iki adam çıkacak bomba atabilirler. Neyse o merdivenlerdeki iki elemanı da halledin. Ondan sonra ilk kata çıkın pencereden bakın orda konuşan iki adamı kolu çekerek korkutun. Daha sonra verin bunlara mermiyi. Bir üste çıkın.Kapıdan girince kendinizi dekorun üstünde bulacaksınız. Aşağıdakiler molotov ile yakın. Dekor boyunca ilerleyin ve ilerideki kapıdan girin. Girdiğiniz gibi hemen aşağıda asansörden çıkmak üzere olan elemanların üzerine salın balyozu. Eğer ölmezlerse vurun. Öndeki kapıdan çıkın ve adamları öldürün. Daha sonra aşağı inin ve sağa doğru kapıya yönelin (intro) .Adamları öldürün ve ilerleyin. İleride yine Mona ortaya çıkacak. Buradan sonra karşınıza pek adam çıkmıyor.

CHAPTER TWO : İN THE MİDDLE OF SOMETHİNG

İlerleyip merdivenleri çıkın. İki adam gelecek merdivenlerde karşınıza öldürün. Daha sonra büyük kapıdan girin. Yürüyen merdivenlerin alt tarafına saklanın konuşarak merdivenlerden inecek olan iki adamı en uygun zamanda avlayın. Merdivenlerden yukarı çıkın. Karşı kapıdan girin. Asansörün önündeki kırmızı kutuları patlatın. Açılan yerden asansörün içine girin. Asansörden çıkıp sağdaki kapıdan oradan da sağdaki kapıya girin. Yağmur altında sıkı bir çatışma yaşadıktan sonra sağ taraftaki binadan girin ve oradan da direkt karşıdaki açık kapıdan girin. Sonra büyük kapıdan girin. Burada sağ koridorda sol koridorda aynı yere gidiyor arkadaşlar iki tarafı da iyice temizleyin sonra ilerideki büyük kapıdan girin.İki kat merdiven çıktıktan sonra ikinci katta hemen sağınızdaki adamı vurun sonra onun bulunduğu kapıya atlayın sol tarafta masayla kurulmuş bir barikat var. İster bekleyin gelsinler ister siz girin. Daha sonra sol taraftan ilerleyip sağdaki kapıdan girin, sonra direkt karşıdaki kapıdan çıkın. Hemen koridorun solunda sol tarafta iki düşman var öldürün. Büyük kapı kapalı onun solundaki odaya girin. Yıkık duvardan geçin ve kapıdan düşmanlara baskın yapın (ben burada adamlarla karşılıklı el bombası olayına girmiştim). Daha sonrada boşluktan atlayarak yandaki odaya. Burada 4 sandıkta mp5 cephanesi filan var alın unutmayın (aslında baştan söylemiştim neyin nerde olduğunu söyleyemem siz bakacaksınız diye ama bu farklı burada epey bir şey var kaçırmayın). Bir üst katta sniper var alın ve büyük kapıdan çıkın. Şimdi aşağıda birkaç tane sizi bekleyen eleman var bence ilerideki varilleri aşağı itip, iterken kaleşnikovla bir mermi atın. Alevlensin adamların üstünde patlasın. Olmazsa çekin sniperı vurun. Daha sonra atlayın karşıya geçin kapıdan girin. Asansör boşluğundan üst kata çıkın. Bombanızı ve iyi kullandığınız bir silahınızı hazırlayın (benim önerim, mermi varsa M4,AK47,MP5 veya çift Deagle) ve çıkın büyük kapıdan, karşıdan 3-4 tane profesyonel teröristler çıkacak hemen yerdeki kırmızı sandıklara ateş edin.arta kalanı da vurun. Bu arada bir şeye dikkat çekmek istiyorum. Az önce vurduğunuz teröristler ile sürekli vurduğumuz temizlikçiler arasında ne fark vardı? Hiç. Zaten bunlar dikkat çekmemek için suikastlarını temizlikçi kılığında yapmıyorlar mıydı? İşte burada asıl kıyafetlerini giymişler. Yani bu temizlikçilerin hepsi profesyonel ve sizin için normal artık bunlar sizi zorlayamaz bin tane vurdunuz bu bölüme kadar. Yani her bir temizlikçi vurduğunuzda “noolcak sonuçta temizlikçi” demeyin, profesyonel bir suikastçı vurmuş oluyorsunuz. Neyse oyunumuza dönelim. Girdiğimiz kapının solundan yandaki platforma atlayın, oradan da karşıya atlayın kapıdan girin.daha sonra çıkın bir kat buradakileri öldürüp yine büyük kapıdan girin karşıdaki elemanları öldürün. Sonra morg gibi ölüleri koydukları odaya girin (intro).

CHAPTER THREE : BLOWİNG UP

Koşun arkadaşlar ileride kat çökecek sağdaki kapıdan kendinizi bir gösterip geri çekilin patlamadan sonra girin. Açılan delikten girin.Bu odada duvarda bir delik var deliğin yanında yeşil ufak kutular var patlatın ve açılan yerden atlayın sol taraftaki kapıdan girin içeri. ilerlemeye devam. Yine kat çökecek aşağı atlayıp geldiğiniz istikamete doğru ilerleyin. Koridorun sonuna geldiğinizde aşağıda iki adam var kırmızı varili patlatın ondan sonra inin. İlerlemeye devam. Daha sonra ilerde üst kat çökecek aradan dikkatlice geçin. Daha sonra girin büyük kapıdan sağ taraftaki dizili varillerden birini vurun ve çıkın. Patlamadan sonra tekrar girin adam kalmışsa vurun aşağı atlayın. Burada da adam varsa avlayın ve yola devam. Büyük patlamalardan geçeceksiniz dikkat. Bu bölümde daha fazla söyleyeceğim bir şey yok.

CHAPTER FOUR : ROUTİNG HER SYNAPSES

Yukarıdaki arkası dönük adamı vurun. Soldan yukarı çıkın.İkinci kattaki adamı vurup ilk kattan girin. Karşıda üst katta adam var vurun.Bir de tepenizde var, onu da açığa çıkıp avlayın. Şimdi geldiğiniz yerin karşısından devam edip merdivenlerden çıkın ilk kata geldiğinizde karşılıklı vurduğunuz adamları göreceksiniz karşıda siper almış bir eleman var. Yanındaki varili veya ön tarafındaki yeşil kutuyu vurarak yara almadan avlayabilirsiniz. Şimdi burası biraz sakat geri dönüp merdivenlerden yukarı çıkmaya devam edin. Pompalı seslerini duyduğunuz an ilk kata geri inip az önce karşıdan ateş eden adama siper olarak kullandığınız kutuların arkasına saklanıp hazırlanın. Bir quick save ve rahat toplu katliam yapabilecek bir silah alın. Şimdi ilk adamı gördüğünüz gibi basın bullet time’a ve ya adamlara boğa gibi toslayın ne olduğunu şaşırsınlar yada vur kaç ile halledin işinizi. İsterseniz dediklerimin hiçbirini yapmayıp pompalı seslerini duyunca devam edin. Bakalım neredeyse sıfır olan nişan açısıyla adamların tepenizden yağdırdıkları saçmalara nasıl dayanacaksınız. Neyse çıkın yukarı karşıdaki adamı vurun ve asansörle aşağı inin. Evet arkadaşlar umarım beni dinlemiş ve az önceki pompalı elemanlardan yeterli sağlık, cephane ve bullet time ile kurtulmuşsunuzdur. Zira burada bu üçlüye yine ihtiyacımız var. Sağdan girince bu karışık mekan içerisinde sürekli hareketli, iyi mevzi alabilen 4 tane düşman bizi bekliyor. Benim taktiğim şu: kolay kolay mermisi bitmeyen bir silah seçin. Bullet time ile içeri girip ilk kapıdan sola girene kadar karşıda adam varsa ona ateş edin. İlk boşluktan hemen sola girip buradaki adamı avlayın.Görünürde başka adam yoksa bullet time’ı kapatıp hemen şarjör değiştirin. Bullet time yoksa onları görebildiğiniz bir yere mevzilenip yeterli bullet time veya uygun bir an bekleyin ve o an geldiğinde iki seçeneğiniz var. Ya çıkıp az önce sola döndüğümüz yerdeki sağ kapıdan girip karşıdan çıkıp oradakileri öldürüp painkillerlerın bulunduğu orta kısma girin ve buradakileri öldürün. Yada ortadan sağa girin. Bu seçimde size öneri yapamayacağım karar sizin. Şimdi az önce öldürdüklerinizin birinden aldığınız MP5’ın mermisi varsa oradaki boşluktan çok az çıkın ve dürbünü açıp karşıdakini kafadan avlayın. Daha sonra yukarı merdivenlerden filan gelecekler onları da bekleyin gözükünce vurun.Bitinceler merdivenlerden çıkın, yarısında shift ile bullet time atlayışı yapıp arkanıza dönün ve üst katta arkada pusu kurmuş uyanığı avlayın. Daha sonra bir kat daha çıkıp delikten girin ve buradaki düşmanı da vurun.Off… Yine çok sakat bir yere geldik ama burada bullet time’a fazla gerek yok. Çıkarın MP5’i önce hafif kendinizi gösterip karşıdaki mevzilenmiş adamı kafadan haklayın. Geri çekilin bir adam gelecek vurun. Daha sonra karşıdaki odaya girip hemen karşı kapıdan çıkın sağda bir adam varsa vurun yoksa başınız belada. O adamı dikkatli bir şekilde bulup vurun ama her an arkanızdan üç ve önünüzden de üç tane adam gelebilir o yüzden hep gizlenerek ve mevzilenerek hareket edin. Zaten yapay zeka biraz enayi olduğu için bir gözüküp kaçtınız mı bazıları armut gibi önünüze düşüyor. Ama bazıları da siper alıp sizin çıkmanızı bekliyor. Neyse burada işinizi bittince geldiğiniz yönün ters istikametindeki kapıdan girin. Engelin etrafından dolaşıp karşı kapıdan girin.Burada kadın taklidi yapan ve onunla dalga geçen iki adama dikkatlice yaklaşıp bir bullet time atlayışı ile önlerine doğru uçun. Bunlar daha “nooluyo!” demeden sizde onlara ufak çapta katliam taklidi yapın. Daha sonra karşıdan gelecek iki adamı da bunlardan alacağınız kaleşle siper aldığınız yerden avlayın. Daha sonra ileriden sağa. Buradaki adamı da öldürün. Ve boşluktan aşağı inin.

CHAPTER FİVE : OUT OF THE WİNDOW

Hemen önünüzdeki kapıdan çıkıp içeriyi görecek şekilde bekleyin. Arkanızdan gelen adamı vurun. Ve ilerleyin. İleride kapıya geldiğinizde çıkan adamı avlayın. Kapının arkasında bir sürü kaleşnikovlu adam sizi bekliyor. Bence MP5 ile kapıyı açın vurun kapayın türünde bir taktik uygulayabilirsiniz. Önünüzde adam olmadığı için Max’in az önceki düşüşünü göreceğimiz yere kadar ilerleyin. İşte şimdi işimiz zorlaştı. Hemen yandaki cephane ve silahı alın(ki zaten sizde var). Çıkarın dragunovu ve önce yanınızdan gelecek olanı avlayın. Daha sonra Max’e zaman kazandırmak için Max’e sağ taraftan saldıran üç elemanı haklayın. Burada doğaçlama takılın taktik yok Max’e ayak uydurun onu koruyun. Biraz etrafı temizledikten sonra daha iyi atış için yer değiştirmeniz gerekecek o zaman ilk geldiğiniz yerdeki balkona dönün. Orada işiniz bitince de Arkadan gelen adamların bulunduğu yöne doğru gidip patlayan kapıdakileri de haklayın ve o yoldan devam. Balkona varmadan bir adam var karşınızda.ve balkonda bir onun üstünde de bir adam var. Balkona gelince hemen altınızda Max’e ateş eden elemanı vurun. İntrodan sonra balkondan yukarı çıkın içeri girin ve boşluktan aşağı atlayın.

CHAPTER SİX : THE GENİUS OF THE HOLE

Önünüzdeki adamı kafadan vurun ve şovu izleyin. Daha sonra Dragunov ile Hafifçe balkona çıkıp Alttaki adamları vurun. Yine Max’i koruyun. Daha sonra yer değiştirmeniz gerektiğinde, geri dönün ve sağ tarafta üzerinize gelecek üç komandoyu öldürün. Daha sonra karşınızdaki kapıdan girip buradakini de haklayın. Sağdan girdiğinizde odanın sağ tarafında balkonu bulacaksınız. Çıkın ve sağ taraftaki sniper’ı avlayın. Max harekete geçtiğinde altınızdan gelecek komandolara karşı koruyun ve Max komandoların geldiği yere girince, merdivenlerden çıkıp iki düşmanı öldürün. Daha sonra burada nerelerden çıktığı belirsiz birkaç adam daha belirecek onları da avlayın ve ilerideki kapıdan girin. Aşağıda sizi bekleyenleri avlayın ve aşağı inip kapıdan girin. Köprüye geldiğinizde karşıdan çıkacak adamı vurun ve devam edin. Köprüyü geçtikten sonra burada bir şov var. Yapacağınız önünüzdeki makarayı doğru siper alarak sola doğru koşan iki adam görüşünüzden çıkmadan vurmaya çalışın, vuramazsanız uğraşmayın ve sağdakileri haklayın. Daha sonra soldakileri dikkatlice vur kaç yaparak öldürün. Sağdan devam edin. Platforma geldiğinizde dikkat edin burada iki komando var kendinizi gösterip geri kaçın ve gelmelerini bekleyin. İşlerini bitirince platformlardan aşağı kata inin. Burada da 3 komando sizi bekliyor. Karşıdaki sandığı siper alarak öldürün. Daha sonra ileriki platformdan inip birkaç saniye sağa sola hareket ederek bunlarla çatışın vurabildiğiniz vurun ve geri çekilin (bullet time da kullanabilirsiniz). Geleni avlayın ve aşağı inin. Ortalık temizlendikten sonra merdivenleri inin ve buradakileri de öldürün. Aşağı indiğinizde iki komando kapıdan içeri girecek veya dışarıda bekleyecekler dışarı çıkmadan öldürün. Daha sonra çıkarın Dragunov’u ve Dışarıda platformların üstünde pusudaki düşmanları birer birer haklayın. Dışarı çıktığınızda ileride soldaki asansöre binin. Asansöre giderken bir iki adam karşınıza çıkabilir. (intro) The End!

PART THREE : WAKİNG UP FROM THE AMERİCAN DREAM

PROLOGUE

Max’in üçüncü rüyası. Ne diyeyim işte ilerleyin.

CHAPTER ONE : TOO STUBBORN TO DİE

Painkillerları alın. Kapıdan hızla çıkıp üst kattaki hafif karanlık odayı bulana kadar koşun. Odaya gelince arka taraflarda bir yere saklanın. Adamlar konuştuktan sonra odada seni aramaya çıkmak üzereyken içeri güvenlik girecek. Güvenliği öldürdükleri zaman koşun ve silahını alıp bu ikisini öldürün. Daha sonra bu güvenliğin geldiği odaya girin. Hemen sağdaki kapıya yaklaşınca kapı açılacak ve gözünüzün önünde kaçmaya çalışan güvenlik görevlisini öldürecekler. Bu üç adama dikkat!Önerim odada bekleyip üzerinize çekmek. Daha sonra bu odadan yan odaya geçin. Buradan sağa döndüğümüzde koridorun sonlarında birkaç komando daha çıkacak. Bence sağdaki odayı kullanarak bunların üstesinden gelin. İki oda sonra karşınıza bir komando daha çıkacak. Daha sonra televizyonlu bekleme yerine geldiğinizde exit yazan kapıya yönelin. Burada da biraz komandomuz var, içeri dalmayın. Burada size herhangi bir önerim olmayacak. Bullet time ile bir şeyler yapın. Daha sonra inin merdivenlerden aşağı. Kapıyı açın bullet time kullanıp araçları siper alarak bunları da halledin ve kamyonun arka tarafına gidin (intro) ve bitti.

CHAPTER TWO : ON A CRASH COURSE

Çok güzel bir bölüm. Kol, bacak, baş, gövde havalarda uçacak. Bu bölümde hiçbir karışıklık veya diyecek hiçbir şey bulamıyorum. Bütün adamlar hareketli hiç biri için şurada ve şu kadar diyemeyeceğim. Zaten kısa bir bölüm. “Mike the Cowboy” ’un (hatırlıyorsunuzdur) konuştuğu odaya karşınıza çıkacak yaklaşık 50-75 arası adamı vura vura gidin. Mike’ın icabına bakın. Bitti!

CHAPTER THREE : A MOB-WAR

Hızla garajdan çıkıp merdivenlerin arka tarafa saklanın size bakmaya gelecek olan adamlar garaja girince tepelerine binin.Bir tane de merdivenlerden gelecek onunda icabına bakın. Daha sonra ikinci kata çıkın ister duvara dokunun ister patlatın her halükarda yıkılıyor. İçeri girin önce sağ kapının orda bekleyin. Ateş sesi bir gelip bir gidecek. Daha duymamaya başlayınca girin ve kenara doğru yaklaşınca karşı pencerelerden çıkacak olan adamları vurun. Geri dönüp dairedeki patlamış pencereyi bulup buradan balkona oradan da merdivenlere gidin. Yukarıdan gelecek olan adamı vurup yukarı çıkıp diğerlerini de vurun daha sonra karşıya geçin. Arkanızdaki çatışmayı boş verin. Önce bir alta inip iki adamı vurun. Sonra en üst kata çıkıp erotik film izleyen iki adamı avlayıp banyodan painkillerları alın. Sonra bir alt inip daireye girin ve sağdaki odada dolabın arkasına saklanıp konuşanlardan birinin düşmesini bekleyin sonra diğerini vurun demirlerden karşıya geçip içeri girin. İntrodan sonra adamlarla beraber çatışarak sokaklarda ilerleyin. Mümkünse onların vurulmalarını sağlayın korumayın onları. Yeşil kapıya gelene kadar sokaklarda adamaları vura vura ilerleyin. Yeşil kapıdan girin .Çite yaklaştığınızda bir minibüs gelecek. Hemen minibüsün arka tarafına doğru bir bomba sallayın daha sonra minibüsün önündeki kırmızı varilleri vurun. Arta kalanları da siz temizleyin. Minibüsün yanına gidin. (intro) Bitti!

CHAPTER FOUR : DEAREST OF ALL MY FRİENDS

Vinnie’yi Sağdan soldan yukarıdan gelecek bütün düşmanlara karşı koruyup onu takip etmekten başka çareniz ve başka göreviniz yok. Sadece vurun başka bir şey yapmayın bu bölümde. İpuçları vereyim size : İlk başta karşıdan gelenleri avladıktan sonra Vinnie ilerleyip durunca dışarıdan Duvarın üstünde gelenlere karşı bullet time ve MP5 kullanacaksınız. Asansörde Siz merdiveni kullanın ve burada striker’ınız varsa onunla toplu katliam yapın.Garaja geldiğinizde Vinnie kapıyı açana kadar duvarın üstünden ve sağdan geleceklere karşı M4 öneririm. Garajda Vinnie otomobilin üstüne çıkınca otomobili yukarı çekeceksiniz. Kapıyı kırarak içeri giren minibüse her zamanki grenade taktiğimizi uygulayın.

CHAPTER FİVE : A LOSİNG GAME

Merdivenlerden aşağı inip sağda dekordaki boşluktan aşağı atlayın. Sağa doğru ilerleyin yolun bittiği yerde yine dekor düşecek ya aşağı inip hemen varillerden uzak uygun bir pozisyon alın yada varilleri patlatın öyle aşağı inin daha sonra dekorda açılan delikten içerip dalıp karşıdaki banyonun sağ tarafındaki kapıdan girin. Düşen sütunun üzerinde ilerleyip sağdaki yükseltiye atlayın. Oradan da sağdaki koridora daha sonra yine dekorda açılacak delikten içeri girin. Burayı da geçin. Solda devrilecek olan silindir şeklindeki depoya dikkat. Daha sonra sağ tarafta sütunun üstünden geçerek alevleri atlatın. Şimdi duvardaki painkillerları alın burada tek şansımız alevlerin içine dalmak en ince yerinden bir bullet time atlayışı yaparak çok az hasarla burayı geçebilirsiniz. Sol kapıdan ilerleyip elektriği kesin.Geri dönüp merdivenlerden çıkın. ilerleyince yerde Vinnie’den arta kalanları göreceksiniz. Merdivenlerden çıkın ve dairenize girin. (İntro) Bitti!

CHAPTER SİX : THERE ARE NO HAPPY ENDİNGS

Max’in üçüncü rüyasına geldik. Arkadaşlar rüyada her zamanki gibi sadece ilerliyoruz başka bir şey yapmıyoruz. Bir bölümümüzü sadece ilerlemek için yediler yani. Labirent gibi üç kapılı yere gelince gitmeniz gereken yolu söylüyorum. Önce sol kapı. Sonra ilk sağ kapı. Sonra ilk sol kapı.

CHAPTER SEVEN : LOVE HURTS

Biraz bekleyin Mona Birkaç adam devirsin. Sonra çıkın karşınızdaki varili vurun etrafındakileri halledin. Minibüsü siper alarak yukarıdaki iki elmanı da vurun. Daha sonra içeriden çıkanları da vurun. İçeri girin. Kapıya geldiğinizde bir ses duyacaksınız, olduğunuz yerde kalın ilk bomba patlayıp arkanızdaki tavan düşünce hemen düşen tavanın üstüne atlayın çünkü az sonra diğerleri de düşecek. Daha sonra kapıdan çıkanları da temizleyin. Bombanızı hazırlayın. Önünüzdeki kapıyı açıp sallayın bombayı. Patlamadan sonra içeri girin. Camlı olan kapıdan bahçeye çıkıp önce alttaki sonra çatıdaki iki elmanı öldürün (intro). Daha sonra Açılan kapıdakileri vurup geldikleri yerden içeri girin. Burası biraz sakat. Kapıyı açıp bekleyin. Yandaki kitaplık önünüze düşmeye başladığı gibi arkasındaki adama ateş edin. Daha sonra geri çekilip içerideki diğer iki-üç adamın üzerinize gelmesini bekleyin. Bunların işi bittikten sonra içeri girip sağ tarafta kitaplıkların orada iyi bir konum alıp geldiğiniz kapının üstündeki kapıdan gelenleri Mona ile beraber hallettikten sonra Aranızda bir konuşma geçecek hemen ardından ortadaki kapıdan adamlar gelmeye başlayacak çıkarın striker’ı iyi bir pozisyon alıp geleni avlayın. Daha sonra içeri girip direkt karşıdaki kapıdan devam. Burada da Mona ile beraber güzel bir çatışma var yalnız olaya girmeden önce bomba veya mermi ile odadaki petrol bidonlarını halledin yoksa başınıza dert açabilir. Burada işiniz bittikten sonra karşıdaki kapıdan girip merdivenleri bullet time ile temizleyin. En sonda sağdaki kapıdan girip şöyle kamerada olanları iyice izleyin. Yandaki odayı geçip koridora geldiğinizde hemen sağdaki kapıdan iki adam çıkacak temizledikten sonra bullet time ile girin bunların geldiği kapıya ve etrafı iyice temizledikten sonra karşı kapıdan girin. Burada Mona ile konuştuktan sonra onun gittiği yönde devam edip iki taraflı etrafı temizleyin. En son meydana geldiğinizde buradakileri de temizleyin (İntro ve Bitti).

CHAPTER EİGHT : THAT OLD FAMİLİAR FEELİNG

Hemen ilerleyip bir iki adam vurduktan sonra bombalar patlamadan panic room denilen çelik odaya girip kapıyı kapatın. Patlama bittikten sonra çıkın dışarı ileride açılan delikten aşağı atlayıp buradaki adamı vurun. Hemen yan odaya koşup buradaki iki adam da vurun ve kaleşnikovları alıp yan odaya geçin. Hemen merdivenlerden yukarı çıkıp ilerleyin. Kırılan yerden karşıya atlayıp yan odaya geçin. Bombalardan kurtulana kadar devam ta ki ileride bir kapıyı açınca kapının önüne bir sürü patlayıcı döşenmiş olduğunun görünceye kadar. Hemen geri çekilin patlamadan sonra İçeri girin ve merdivenleri temizleyene kadar çıkın. Vlad ile bir sohbetiniz var o bittikten sonra kurşun geçirmez camlar açılacak girin içeriyi temizleyip cephanenizi toparlayın. Daha sonra asansörden çıkın. Çıktığınız gibi karşıdakini vurup hemen sağa çekilin. Önce Yatağın yanındakini sonrada yukarıdakini vurun. Daha sonra yandaki kapıdan girin.Hemen asansörü çağırıp ileriye saklanın Vlad çıkacak daha sonra dolabı siper gibi itip asansörü geri çağıracak siz yine çağırın asansörü. Böyle böyle vurulmadan yukarı çıkın. Daha sonra iyice hazırlanıp üst kapıdan girin. Geldik oyunun sonuna burada yapacağınız şu : Vlad’ın üstünde olduğu balkonu tutan bağlantılardaki sarı silindirleri vurarak düşüreceksiniz. Bunun için uygun pozisyonlara gelmeden önce yakın bir yerde durup Vlad’ın oraya bomba atmasını bekleyin. Atınca açıp bullet time’ı tam silindirleri vuracak açıya gelince mp5 dürbününü açarak düşürün silindirleri .Daha sonra aynı şeyi Vlad’ın üstündeki Ucu sivri büyük yapıya uygulayın ikisini de düşürünce size Vlad’ı vurmak kalıyor


Not:ALINTIDIR

0.08 Snitz Forums 2000